Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Σήμερα, 21/12/09, σε συνεργασία με το Παράρτημα Πειραιά της Ε.Ε.Π.Α.Α., στο Μουσείο του Ολυμπιακού,στο στάδιο Καραϊσκάκη θα γίνει εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων μαζί με τους παίχτες Μπουρούση Γιάννη και Γιοτάμ Χαλπερίν, της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Χορηγός η Novo nordisk (επίσημος χορηγός του Ολυμπιακού).

Ευτυχώς που υπάρχει και το παράρτημα Πειραιά που κάπως δραστηριοποιείται. Μάλιστα μία βδομάδα πριν (13/12/09) είχε διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar σε δημοτικό κινηματογράφο και σε συνεργασία με το Δήμο Δραπετσώνας έγινε προβολή της ταινίας ''Ψηλά στον ουρανό'' με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Η Ε.Ε.Π.Α.Α. Θεσσ/νίκης ετοιμάζει σεμινάριο με τίτλο''Πρόγραμμα εντατικής Αλληλεπίδρασης'' για τέλη Μαϊου ενώ στις αρχές αυτού του μήνα είχε οργανώσει διαλέξεις με θέματα για τον αυτισμό όπως ''Διαιτητικές θεραπευτικές παρεμβάσεις''

Η Ε.Ε.Π.Α.Α, από την πρωτεύουσα, εγκαινίασε Κέντρο ημέρας για ενηλίκους στον Γέρακα Αττικής (στις 3/12/09), αλλά από κει και πέρα δραστηριότητες που να αφορούν ενημέρωση του κοινού για τον αυτισμό ή κάποιο συνέδριο που να αφορά τις αυτιστικοοικογένειες δεν έχω δει.
Χορηγοί (εταιρίες με προφίλ ''κοινωνικής ευθύνης'' υπάρχουν) και Δήμοι διαθέσιμοι για συνεργασία υπάρχουν.

Ας ελπίσουμε οτι δεν θα σταματήσουν μετά τα Χριστούγεννα οι δραστηριοποιήσεις.

3 σχόλια:

  1. Εκτακτο ανακοινωθέν για χθές...για την εκδήλωση στο στάδιο Καραϊσκάκη. Σήμερα, δεν είναι πλέον, ούτε έκτακτο, ούτε ανακοινωθέν.

    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα Χριστουγενα , να τον πιουμε τον καφε μετα τις γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία-Μαρία,

    Εμείς είμαστε ήδη Βορειοδυτικά, κοντά στις γειτονιές σου.
    και βεβαίως μετά τις γιορτές (Πρωτοχρονιά θα κάνουμε στην Αθήνα)θα πιούμε καφεδάκι

    Καλά Χριστούγεννα και σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή