Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο μικρός Μέρλιν και το μαγικό φίλτρο

Ζητάμε από τη παιδίατρο να δει το πουλάκι του, εφόσον εμάς δεν μας αφήνει να το πλησιάσουμε. Η παιδίατρος προσπαθεί, ο Παναγιώτης έχει σφίξει τα χέρια του πάνω του και δεν την αφήνει. Τον παρακαλάμε, τον βεβαιώνουμε οτι δεν θα πονέσει, αλλά δεν μας πιστεύει. τον κρατάμε χειροπόδαρα και η γιατρός το κατεβάζει. Αυτός χτυπιέται. Ναι, θα χρειαστεί χειρουργείο, μέχρι τον Σεπτέμβρη και αργά είναι,πρέπει να έχει γίνει. ''Βάλτο μέσαααα'' τσιρίζει ο μικρούλης μου. Και αφού το τακτοποίησε η γιατρός, ...βάζει πάλι τα κλάμματα: ''έγινε μικλοοό'' Τον ηρεμούμε και τη ρωτάει: ''γιατί είχε άσπλα;'' ''Πρέπει να το καθαρίζεις'' του λέει. ''Είναι τα μικρόβια που σου λέω'' εγώ.

Στο σπίτι ψάχνει στα ράφια της βιβλιοθήκης και εντοπίζει ένα χοντρό λεξικό ''Αυτό είναι ένα βιβλίο με μαγικά. Θα κάνω ένα καλό μαγικό'' Ανοίγει στη μέση το χοντρό τόμο και το ακουμπά στο γραφείο. Ανάβει και το λαμπατέρ! ''Πρέπει να βάλω τα γυαλιά μου για να διαβάσω'' και φοράει τα γυαλιά ηλίου που έχει. ''ακούνα ματάτα, τάτα τατα τατα ξου ξου ξου'' ΄΄η κάτι τέτοιο τέλος πάντων, περίπου όμοιο με αυτό που άκουσε στο τελευταίο παιδικό πάρτυ που είχαμε πάει από τον κλόουν -Αλλαντίν.
'Τώλα πλέπει να φτιάξω το μαγικό ζωμό, που είναι μια μαγική χύτλα;'' Βρίσκει ένα πράσινο δοχείο και ...κουνώντας τα χέρια πάνω από το υποτιθέμενο μαγικό σκεύος... ''Εμπλός καλά μου μαγικά, διώτσε τα μικλόβια από τη τσουτσού μου, άκατα μάκατα τάτατα τάτατα''

9 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Καταπληκτικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα, χα! Απίστευτος! Μην ξεχάσετε μόνο να κατοχυρώσετε το copyright για το φίλτρο. Κάτι μου λέει ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση.
    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα! Ολα τα αγόρια! Μα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai απίστευτος !
    εμεις με τη μεγλαλη κανουμε μαγικα για να φέυγει ο εμετός, αλλά αυτη η εμπνευση του Παναγιώτη !!!
    εχει φαντασία το παιδί, ΓΡΑΦΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφτιαξα την εικόνα του μικρού ε... και γελάω ακόμα!!!
    Και κοίτα να δεις που όλα τα αγόρια - μικρά και μεγάλα - οι ίδιοι φόβοι, τα ίδια μαγικά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω ξεσκιστει στο γελιο...
    μα ειναι απιστευτος...τελικα πολυ ταιριαζω εγω με τα παιδακια...βαλε με σε τετοια παιχνιδια κι ασε με με τις ωρες...το καλυτερο μου!!!

    οσο για την σκηνη στον γιατρο καθημερινο φαινομενο...ολα τα καημενα ετσι κανουνε με τα τσουτσουνακια τους...

    νεραιδενια φιλακια κοριτσακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το περάσαμε πριν λίγο καιρό και ξέρω πόσο βάσανο είναι για ένα αγοράκι να του πειράζουν το πουλί τους. Κουράγιο.

    Πάντως είναι ξεκαρδιστικός ο τρόπος που αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοράδα στ' αλώνι, Είναι ο άτιμος!!! Ευχαριστώ.

    Αθηνά, ναι εμείς και η φίλη μας Μιράντα πρέπει να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα του μαγικού ελιξίριου που προστατεύει από μικρόβια και θεραπεύει τους εμετούς :-))))


    Κική, είδες ένα άγχος που έχουν βρε παιδί μου!


    Μιράντα, έχουμε και άλλα μαγικά στο ρεπερτόριό μας. π.χ. ο πόνος φεύγει με το μαγικό φιλάκι της μανούλας και μετρώντας μέχρι τον μαγικό αριθμό 10. Στο 10 το κλάμμα σταματά, ο πόνος έχει φύγει (αν όχι μετράμε και στ αγγλικά και αν μετρήσουμε και στα ιταλικά δεν θυμόμαστε πια για πιο λόγο κλαίγαμε) Λοιπόν όπως λέει και η φίλη μας η Αθηνά να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα πρέπει ( ωχ! Τον Τζεντάι Γιόντα τόσο να βλέπω πολύ δεν πρέπει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια φορά και έναν τρελό, εμ, είναι το ευαίσθητο σημείο τους, ο ''κάτω εγκέφαλος'' που τους κατευθύνει και σε πολλούς προσδιορίζει την ταυτότητα και την προσωπικότητα (δυστυχώς). Είναι μη νοιάζονται;


    Ναιάδα, Ίσως με λίγη νεραϊδόσκονη να είναι πιο αποτελεσματικά τα μαγικά του! Θα του το πω να σε έχει υπόψη του για το επόμενο ματζούνι! Θα χαρεί πολύ να σε έχει συνεργάτη. Πολλά φιλιά κοπελούλα μου!

    Mamma, Πράγματι η ''λύση'' του είναι η πιο ανώδυνη και αστεία. Στην πραγματικότητα με αγχώνει το γεγονός. Για πόσες μέρες μετά, θα του είναι επώδυνο και ενοχλητικό;

    Αλίκη, ξέχασα να σε ρωτήσω: Πως κάνεις τη καρδιά σου κόμπο τις επόμενες μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή